Sleutels vergeten?

0
Sleutels vergeten?

Wanneer u de ijzerhandel bezoekt om een ​​nieuwe sluitende deurknop te krijgen omdat je je sleutels bent vergeten, zorg er dan voor dat u een aantal reservesleutels hebt gemaakt terwijl je daar bent. Je kunt er ook voor kiezen om een slotenmaker te bellen.

Laten we zeggen dat je niet teveel geld kwijt wilt zijn als je een nieuw slot wilt laten plaatsen, gelukkig houden de meeste slotenmakers daar wel rekening mee. Je kunt ervan uitgaan dat de slotenmaker een eerlijke prijsopgave aan je zal geven en je vooraf zal vertellen wat het gaat kosten om deze deurslot te plaatsen.

Ons advies? Ga niet zomaar elk slotenmaker bellen die je op Google tegenkomt, want deze slotenmakers betalen een hoop geld aan Google en deze geld moeten ze natuurlijk ook terugverdienen! En dat is waar de klant (jij dus) voor moet betalen. Je wilt toch niet meer dan 800 euro betalen voor een deurslotje? Volg ons advies daarom goed.

Controleer reviews en likes op internet van de slotenmaker.

Bekijk meerdere review sites op het internet en bekijk of de slotenmaker daar wel aangesloten bij is. Je wilt een slotenmaker aan huis hebben die alleen goede reviews heeft, wel is het belangrijk dat je nagaat of de reviews wel echt zijn. 

 

LEAVE A REPLY