Samen met je vrienden genieten in de tuin: 3 tips

0
Samen met je vrienden genieten in de tuin: 3 tips

Het duurde wat langer dan we hadden gehoopt, maar de zon weet steeds vaker haar plekje op de strakblauwe lucht te vinden. Nog even en dan is het echt zomer. Dé tijd om met je vrienden en familie te chillen in je tuin. Hoe je voor extra sfeer zorgt, leggen we je hier uit. Deze drie tips mag je niet missen!

 

1.      Een stijlvolle koelbox

Als het in Nederland warm wordt, is het ook écht warm (of gewoon benauwd). Een fris biertje is dan nooit overbodige luxe. Heb je geen ruimte in je koelkast, maar wil je jouw gasten wel graag een koud drankje aanbieden? Koop een stijlvolle koelkast die ook nog eens tof staat in je tuin. Niet zo’n oude die je vroeger naar het strand mee nam..

 

Oh, vergeet je trouwens ook niet om wat lekkers te verzorgen? Blokjes kaas en worst zijn dan wel afgezaagd, maar ze gaan er altijd goed in. En anders zijn chips en borrelnootjes nog een goed alternatief. Voor de fitboys en fitgirls onder ons: snoeptomaatjes, schijfjes komkommer en gesneden paprika zijn ook zeker lekker.

 

2.      Tot in de late uurtjes

Met een biertje in de ene hand en wat snacks in de andere kan het nog eens een latertje worden. Het ergste wat je kan bedenken is dat je vrienden en familie naar huis gaan omdat het koud wordt. Een vuurtafel is dé manier om jouw tuin compleet te maken en klaar te stomen voor de gezellige zomeravonden die voor de deur staan. Waar wacht je nog op?!

 

3.      Regel goede muziek

Zonder muziek komen stiltes extra hard binnen. Zorg daarom dat je chille sfeermuziek hebt klaarstaan. We snappen echter ook dat je je buren niet tot last wil zijn. Mocht je even krap bij kas zitten, dan volgt hier een handige tip. Heb jij nog een oude Pringlesbus of een lege keukenrol liggen? Knip hier een stuk uit zodat je jouw telefoon erin kan zetten. Recyclen is goed voor het milieu én goed voor de gezelligheid!

LEAVE A REPLY